čtvrtek 30. června 2022

Zahradní dům - devastovaný odbytou prací zedníka Petra Kršky

Pozor - už to každou chvíli spadne na hlavu!




Ačkoliv zedník Petr Krška dostal střechu zahradního domu zaplacenou třikrát - napřed ode mne si vzal na celý zahradní dům myslím snad půl milionu Kč - musela bych přesně zkontrolovat ve výpisech z účtu, kde si vždy říkal jen o na statisíce zaokrouhlené částky, které chce převést a když jsem se zeptala, co mám k převodu poznamenat, na co to je, tak se zamyslel a řekl - a myslím, že jako účel platby zahradní dům použil nekontrolovaně víckrát.

Na střechu pak myslím měla přijít nějaká normální krytina, k čemuž všek už nedošlo, protože zedník se přeměnil v intelektuála, jak to subjektivně cítil jako příbuzný hospodského a začal jen chodit s deskami v podpaží a říkat, že to je správný směr, že lidé budou jíst stále. A dnes je jeho hospodský v insolvenci, zatímco mezitím se Krška přestal zabývat řemeslem a stal se zaměstnancem pivovarů, tedy hospodského. Zaměstnaní tam byli či jsou i synové, kdy mladšího syna prý po maturitě zajímala architektura, ale do studia ho prý nikdo nutit nemůže a začal vozit brambory do hospody a být zaměstnaný jako řidič hospodského.

Provizorní krytina střechy začala brzy být nedostatečná a dvakrát jsem to uplatnila u pojišťovny a Krška dostal dvakrát zaplacenou opravu střechy od pojišťovny.

Poté krytina dělala toto:


A dnes to uvnitř zahradního domu vypadá takto - všimněte si, že promáčené desky stropu mi každou chvíli nejspíš spadnou na hlavu:











Toto jsou mé výměry zahradního domu:




A toto jsou míry geodeta:

A zde profilová akce zedníka Petra Kršky v pátek dne 27.10.2017, tedy půl roku po bratrově smrti, kdy jsem rázem změnila jeho hodnocení a vysunula ho ze svého dohledu do jeho zcela vzdáleného světa, kdesi v podzemí:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tajemství chorobince v Arles - celý text

  Marie Pospíšilová: Tajemství chorobince v Arles (nejčerstvější vytištěná detektivní povídka se sci-fi motivem cestování časem) Ve sborníku...